wrapper

 
EC: SITUATA DHE MASAT NGA ZJARRET - 24 KORRIK
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 16 vatra zjarri në Shkodër, Vlorë, Elbasan, Tiranë, dhe Gjirokastër, Lezhë, Kukës dhe Fier. Në operacione
EC: SITUATA DHE MASAT PËR ZJARRET 23 KORRIK
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 18 vatra zjarri në pothuaj gjithë qarqet e vendit Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar mbi 154
EC: SITUATA DHE MASAT NGA ZJARRET 22 KORRIK
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 12 vatra zjarri në Shkodër, Tiranë, Durrës, Elbasan, Korçë, Berat, Lezhë dhe Fier. Në operacione për
 
Hide Main content block
  • Prev
21 Jul 2017
   
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 8 vatra zjarri
20 Jul 2017
   
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 11 vatra zjarri
19 Jul 2017
   
Drejtoria e Përgjithshme e Emergjencave Civile vijon të mbajë nën monitorim të gjithë

      NUMRI I EMERGJENCAVE

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family