wrapper

 
 

usht 4

Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin është shënuar 1 vatër zjarri në qarkun e Korçës.

Në operacione për shuarjen e tij u angazhuan 2 mjete dhe 16  punonjës të zjarrfikësve. Zjarri ka rënë në fshatin Arrëz, në Devoll, në një sipërfaqe me pyll pishe. Shërbimi ka ndërhyrë për të shuar flakët por e kanë pasur të pamundur për të vepruar për shkak se zjarri mori përmasa të konsiderueshme.  Në ndihmë të zjarrfikësve të shkojë edhe një mjet ushtarak.

Zjarri u vendos nënkontroll  pas rreth 5 orësh punë. Si pasojë u dogj një sipërfaqe e konsiderueshme me pisha. Zjarrfikësit po kontrollojnë për vatra të fshehura, që të mos arrijnë të aktivizohen përsëri.

Drejtoria e Përgjithshme e Emergjencave Civile, në Ministrinë e Brendshme përsërit thirrjen ndaj të gjithë qytetarëve që në rast se konstatojnë zjarre, të njoftojnë menjëherë në numrat e emergjencave 112, 129 dhe 128.

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family