wrapper

 
 

ZJARRFIKES NE PUNE

Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 4 vatra zjarri në disa qarqe të  vendit.

Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar 35 punonjës zjarrfikës, 7 automjete zjarrfikëse dhe vullnetarë

Specialistët e Emergjencave Civile, janë duke mbajtur situatën në monitorim të vazhdueshëm në të gjithë vendin.

Drejtoria e Përgjithshme e Emergjencave Civile, në Ministrinë e Punëve të Brendshme përsërit thirrjen ndaj të gjithë qytetarëve që në rast se konstatojnë zjarre, të njoftojnë menjëherë në numrat e emergjencave 112, 129 dhe 128.

QARKU DIBËR

Në fshatin Sofraçan, bashkia Bulqizë, ka rënë zjarr në një sipërfaqe me barishte, shkurre dhe pyll dushku. Në operacion për të shuar flakët u angazhuan edhe punonjës të Policisë së Shtetit. Pas një operacioni që zgjati rreth një orë zjarri është shuar. Si pasojë u përshkua nga flakët një sipërfaqe prej rreth 1 ha me barishte, shkurre dhe pyll dushku.

QARKU TIRANË

Në fshatin Maknor, Tiranë, ka rënë zjarr në një sipërfaqe me shkurre, ferra dhe ullishte. Shërbimi zjarrfikëset ka punuar për të shuar zjarrin së bashku me 8 banorë të fshatit. Pas një operacioni që zgjati rreth tre orë kanë arritur të shuajnë zjarrin. Si pasojë u dogj një sipërfaqe prej rreth 2 ha me shkurre, ferra dhe disa rrënjë ullinj.

QARKU ELBASAN

Në fshatin Qukës Skëndërbej, Prrenjas, ka rënë zjarr në fushën e druve. Në ndihmë të zjarrfikësve të Prrenjasit kanë shkuar edhe zjarrfikës nga Librazhdi dhe Pogradeci. Pas një operacioni që zgjati rreth 5 orë kanë arritur të izolojnë zjarrin.

QARKU GJIROKASTËR

Në fshatin Panarit, Këlcyrë, ka rënë zjarr në një sipërfaqe me barishte dhe shkurre. Pas ndërhyrjes së zjarrfikësve zjarri është vendosur nënkontroll dhe më pas është shuar. Si pasojë u përshkua nga flakët një sipërfaqe prej rreth 1 ha me barishte dhe shkurre. 

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family