wrapper

 
 

Untitled 4

 

Drejtoria e Përgjithshme e Emergjencave Civile, me mbështetjen teknike të REC Shqipëri, në kuadër të Programit për Përmirësimin e Sistemit Kombëtar të Paralajmërimit të Hershëm dhe parandalimin e përmbytjeve në Shqipëri (PRO NEWS) po punon për hartimin e sistemit të ndërgjegjësimit të publikut, për të rritur aftësitë ripërtëritëse të popullatave të prekura nga përmbytjet, si dhe promovimin e Sistemit Kombëtar të Paralajmërimit të Hershëm në Shqipëri.
Për këtë arsye, ekipi i projektit është i interesuar të dijë dhe të vlerësojë njohuritë e publikut të gjerë në lidhje me situatat e emergjencave civile dhe Sistemin Kombëtar të Paralajmërimit të Hershëm dhe kërkon bashkëpunimin tuaj në grumbullimin e këtij informacioni nëpërmjet plotësimit online të pyetësorit për audiencën e synuar.
Për të plotësuar pyetësorin, kliko linkun:
 

 

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family