wrapper

 
 

Projekti IPA,Loti1

Projekti IPA në lotin e tij të parë i cili shtrihet në një kohëzgjatje nga janari i vitit 2015 deri në 31 dhjetor të vitit 2016, ka si objektiv rritjen e kapaciteteve të vendeve përfituese për të zhvilluar një sistem efektiv kombëtar të mbrojtjes civile si dhe bashkëpunimin në mënyrë koherente në trajtimin e përmbytjeve në nivel rajonal por edhe në nivel Europian.

Një objektiv tjetër është mbështetja vendeve përfituese që të jenë të përgatitur më mirë për të përballuar sfidat dhe implementimin e direktivave të vendosura nga Bashkimi Europian për përmbytjet.

Projekti IPA,Loti1

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family