wrapper

 
 

Çfarë të bëjmë pas përmbytjeve?

  • Mbroni familjen, komunitetin dhe pronat përpara se të ndodhi përmbytja duke u parapërgatitur për përballimin e saj dhe për këtë:
  • Te praktikojmë me familjen planet e emergjences dhe evakuimit për të qënë gjithonë të gatshëm
  • Të përgatisim një paketë me ushqime , ujë dhe disa veshje rezervë për të gjithë pjesëtarët e familjes
  • Të mbajmë gjithmonë kutinë e ndihmës së shpejtë në vende të sigurta bashkë me dokumentat e rëndësishme për t’I marrë me vehte në një moment rreziku
  • Të vendosim pajisjet elektrike dhe ushqimet e emergjencës në vended he katet ë sipërme të ndërtesës ku nuk mund të preken nga përmbytja
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family